White Turtle

Στο κέντρο της Αθήνας, το γραφείο μας ανέλαβε την αποπεράτωση του White Turtle. Ο χώρος δομήθηκε έτσι ώστε να εμφανισθεί το προϊόν απευθείας στον καταναλωτή ενώ παράλληλα να καταφέρει να προσκαλέσει το κοινό, σε έναν καθιστικό χώρο στο πατάρι. Η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου χώρου, έγινε με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη, στον οποίο έπρεπε να καταφέρουμε να βρούμε σχεδιαστικά περισσότερους χώρους από αυτούς που μας έδινε η κάτοψη του συγκεκριμένου ακινήτου.

Με το στήσιμο του μπαρ στην πρόσοψη καταφέραμε να δώσουμε μεγαλύτερους χώρους λειτουργίας, ενώ ένας μικρός υπερυψωμένος διάδρομος , στο πίσω μέρος, οδηγεί σε ένα μικρό καθιστικό και το κεντρικό στον πάνω όροφο καθώς και τις τουαλέτες.

Μέσα από την συγκεκριμένη σχεδίαση, η σκάλα εντάχθηκε μέσα στις κατασκευές χωρίς να διακόπτει το οπτικό πεδίο. Παράλληλα μας έδωσε την δυνατότητα να διαθέσουμε στο λειτουργικό μέρος του μπαρ περισσότερο χώρο τον οποίο και εκμεταλλευτήκαμε ως μικρό παρασκευαστήριο.

Ξύλο και παλ χρωματισμός σε λευκό φόντο σεβόμενοι την πρόσοψη του κτιρίου εντάσσοντας το μέσα στο περιβάλλον της περιοχής, αποπνέοντας παράλληλα κάτι φρέσκο και καθαρό στο μάτι του θεατή.

White Turtle is here!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

4 × five =