Public Native Bar

Μετά την επιτυχημένη σχεδίαση του 1oυ Natives και του native bar, το οποίο παρουσιάζει μια πιο ελεύθερη δομή λειτουργίας στην εστίαση, σχεδιάσαμε αποκλειστικά και μόνο, με την έγκριση της εταιρείας Natives το 2ο μπαρ που στήθηκε και λειτουργεί για τις εταιρείες Public & Media Markt στη λεωφόρο Συγγρού. Για τις απαιτήσεις τις εταιρείας και τον δικό της σχεδιασμό, το native bar “ντύθηκε” με λαμαρίνα και δρυς ρουστίκ ξυλεία. Το αποτέλεσμα; Μια διαφορετική προσέγγιση στην τελική εικόνα. Τα μπαρ φέρουν σφραγίδα γνησιότητας και Α/Α σε μια ένδειξη έγκρισης και προστασίας σχεδιασμού. Ο σχεδιασμός του έγινε έτσι ώστε να ενταχθεί σαν παρασιτική αρχιτεκτονική, στον χώρο πωλήσεων των εταιρειών, προσδίδοντας μια νότα διαφορετικού design και δημιουργώντας έναν έξτρα πόλο έλξης του κοινού, κάνοντας παράλληλα τις αγορές του.

Design: @bafis_design / construction: @vaiou_construction / woodwork:@xylines_dimiourgies /  inox: @floros_exoplismoi / photocredits: @lea_abaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

13 + 8 =