Benji

Σε ένα παλιό εμπορικό κέντρο, η προοπτική ενός καταστήματος εστίασης, που θα μπορούσε να δημιουργήσει ξανά μια ανανέωση στο κτίριο, δημιούργησε στο γραφείο μας μια πρόκληση για να σχεδιάσουμε έναν χώρο που θα προσελκύσει νέο κοινό καθώς και θα γίνει ένα καινούργιο σημείο συνάντησης. Σε έναν χώρο παράγωνο και αρκετά μικρό, πρώτος στόχος ήταν να διαχειριστούμε έξυπνα τη λειτουργία του. Το κεντρικό μπαρ τοποθετήθηκε κάθετα για καλύτερη προβολή από το δρόμο και μια σκάλα – αμφιθέατρο δεσπόζει στην κεντρική όψη του καταστήματος, δίνοντας έτσι χώρο στην κουζίνα και κερδίζοντας έξτρα χώρο για αποθήκευση. Η σκάλα σαν κύριο στοιχείο, οδηγεί τον πελάτη στο πατάρι χωρίς να τον απομονώνει από το υπόλοιπο μαγαζί. Στην όψη μεγάλοι υαλοπίνακες υποδέχονται καθιστικά για καλύτερη διαχείριση χώρου και μια πιο χαλαρή διάθεση για το κοινό. Βασικά υλικά το ξύλο και οι κρεμ αποχρώσεις του χώρου για μια καθημερινή και διαχρονική διάθεση. Benji is here!

Design: @bafis_design / inox: @floros_exoplismoi / photocredits: @lea_abaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *

eleven − 5 =